Szerviz és karbantartás

Állandó állapotfelmérésre és eseti hibaelhárításra különböző csomagokat kínálunk.

.
Ezek havidíja különböző paraméterektől függ:

 • Rendszeres állapotfelmérések sűrűsége:
  – havonta / negyed évente

 • Rendelkezésre állás:
  – munkanapokon munkaidőben / folyamatos rendelkezésre állás

 • A segítségnyújtás történhet telefonon vagy online felületen keresztül (VPN, távoli asztal stb.).

 • Az egyből javítható hibák javításának azonnali megkezdése

Kapcsolódó szolgáltatásaink:

 • ESETI SZERVIZ

  Eseti meghibásodás során, szakembereink előre egyeztett időpontban a helyszínre érkeznek, és megkezdik a hiba elhárítását. Szolgáltatásunk a robotcella perifériákra (vezérlés, mechanika) is kiterjed.

  A hibafeltárást követően, amennyiben szükséges azonnali javaslatot teszünk, és gondoskodunk az alkatrészekről a saját, vagy a gyártó készletéről. Végezetül a javítás befejeztével átadjuk működőképes berendezését.
  .

 • ESETI KARBATARTÁS

  A szolgáltatás magában foglalja a robotkarok üzemóra/időtartam szerinti, minden részére kiterjedő karbantartását, a gyártó cég által előírt ellenőrzések és beállítások elvégzését.

  A munkavégzés során készítünk egy felmérést a berendezés állapotáról, és tájékoztatást nyújtunk az általunk javasolt egyéb műveletek elvégzéséről.

 • SZERVIZ SZERZŐDÉS

  Cégünk lehetőséget nyújt egy hosszútávú együttműködésre, a robotkarok teljes élettartama alatt, mellyel biztosítható a termelés során elvárt követelmények fenntartása. A karbantartási munkák előre tervezetten elvégezhetők, igazodva a napi szintű termelési szükséglethez.

  A szerződés lehetőséget nyújt egy ún. rendelkezésre állás biztosítására, melynek keretén belül a partner által kívánt (24/12/8) időintervallumon belül kollégáink megkezdik a helyszíni hibaelhárítást. A gördülékenyebb alkatrész ellátás érdekében, lehetőség van konszignációs raktárkészlet fenntartására saját vagy partnerünk telephelyén.
  .

 • HOT-LINE

  Szerződéses partnereink részére, képzett szakembereink a nap 24 órájában állnak rendelkezésre, telefonos segítségnyújtás céljából, lehetőséget biztosítva ezzel a hibaelhárítás idejének minimalizálására.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben érdeklik termékeink és szolgáltatásaink, vagy további információra van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot!